AK Parti’nin kuruluşundan bugüne ilçe başkanlığı görevinde bulunanlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşekkür mektupları, Sinop Merkez ve ilçelerde bulunan ilçe başkanlarına Cumhurbaşkanı’nın selamları ile bizzat takdim edildi. Önümüzdeki süreçte AK Parti Genel Merkezinde Genel Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında yapılacak olan geçmiş dönem ilçe başkanları toplantısı için davet etti.

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun; “2001 yılında doğan bu kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayarak ilk günden itibaren partimizin bugünlere gelmesinde çok büyük emekleri olan ilçe başkanlarımız, hepinizin bu parti üzerinde emekleri çok büyük” dedi. 

TÜM TEŞKİLATIMIZLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
‘Bizden daha önce başlayarak bu kutlu yürüyüşü, bu bayrağı diğer arkadaşlara devrederek partimizi en iyi yerlere getirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum’ diyen Giresun; “Her birimiz mahallelerde köylerde en ufak mecralara kadar hepiniz çok büyük çalışmalar yaptınız bu çalışmaları sonraki ilçe başkanlarına devrettiniz ve arkadaşlarımız da aldıkları bayrağı en yüksek yere ulaştırmak için var güçleriyle mücadele ediyorlar. Bizler bu bayrağı en iyi yerlere taşımak için tüm teşkilatımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu. 

MİLLETİMİZE KARŞI SORUMLULUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ
Demokrasinin ve milli iradenin güçlendirilmesi yanında istiklal ve istikbal davamızın ayrılmaz bir parçası olan kalkınma, büyüme, yatırım, refah mücadelesini asla ihmal etmediklerinin altını çizen Giresun sözlerini şöyle sürdürdü; “Milletimize karşı sorumluluklarımızın farkındayız.  Halkımızın güvenine layık olabilmek için samimiyetle çalışıyoruz. AK Parti ailesinin her ferdi bizler için önem taşımaktadır. Sinop teşkilatı olarak her platformda hükümetimizin yatırımlarının il ve ilçelerimize alınması noktasında da öncü olduk. İlçe başkanlarımız, milletvekilimiz, belediye başkanlarımız şehre hizmet etme noktasında üstün gayret gösterdi. Vatanımız ve şehrimiz için büyük bir heyecan ve aşk ile gayret ediyoruz, fırsat bulduğumuzda da AK Parti teşkilatlarında hizmet etmiş büyüklerimizi ve kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz”.