Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy'un istifası ardından genel merkez tarafından il başkanlığına Ali Çakır'ın atanmasının yankıları sürüyor. Atama ardından MHP Sinop İl Teşkilat Başkanı Okan Erbul görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

Okan Erbul yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum ülkücü hareketin tek siyasi temsilcisi olan MHP il yöneticiliğini üstlendim. İl Başkanı Fahri Ulusoy'un rahatsızlığı sebebi ile görevinden ayrılması sebebi ile görevimi sonlandırmış bulunmaktayım. Bu aşamada şahsımı davet ederek şereflendiren Sinop hakkındadır. Düşüncelerimizi paylaşmamızı sağlayan Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın beyden aktif görevimiz olmasa bile bizzat teşkilatımız emrinde çalışmamızın birlikteliği sağlamamız talimatını aldık. 

Kendisi her dönem siyasi bir makama getirmek, yahut sahip olduğu makamını korumak için Sinop'un yollarından çok Ankara'nın yollarını aşındıran, MHP'yi daha önce siyaset yaptığı başka partilerle karıştıran malum şahısların varlığına kurban etmemek adına aktif görevim olsun olmasın partim adına çalışmaya devam edeceğimi bildirmek isterim. Bu anlamda önümüzdeki süreçte parti mensuplarımızın birlikteliği ve destekleri ile hak ettiği yere getireceğimizden şüphem yoktur. Fahri Ulusoy başkanımın geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı 'geçmiş oldun' dileklerimi sunar, ayrıca memleket sevdalılarının bloklaştığı Cumhur ittifak kapsamında yer yer iletişim halinde beraber çalışmak imkanı bulduğum Vekilim Nazım Maviş'e AK Parti İl Başkanı değerli dostum Uğur Giresun'a teşekkürlerimi iletirim"

Editör: Vitrin Haber