AK Parti Durağan İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Çınlar, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilçede yürütülmesi gereken hizmetlerin bir türlü yerine getirilmediğini söyledi.

Kişisel sosyal paylaşım hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile ilçe için gerekli olan kararların Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantılarında alınmayışına tepki gösteren AK Parti Durağan İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Çınlar, birlik tarafından usulsüzce yapıldığını iddia ettiği birçok işin de takipçisi olacağını söyledi.

Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte mevcut olan yol ihtiyacının daha da arttığını belirten Mesut Çınlar, Durağan halkının hizmet beklediğini söyledi. Çınlar; “Yaz ayının ortasına geldik, asfalt çalışmaları başladı ancak Durağan ilçemizin asfalt programı hakkında net bir bilgimiz yok. K.H.G. Birlik Encümeni tarafından ortak çalışma henüz yapılmadı! Durağan Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantı gündemlerine gelmediği halde uygulamaya konulan, karar alınmadan yetkisiz ve usulsüz yapılan bütün işlerin peşinde ve takipçisi olacağımın özellikle bilinmesini istiyorum. Gizli gizli iş çeviren, program yapanları, günahları ile baş başa bırakmak istiyorum ancak, Durağan halkı hizmet bekliyor” dedi.
Editör: Vitrin Haber