Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmaları tamamlanmak üzere olan Deva Partisi’nin Türkeli İlçe Başkanlığı görevine Gültekin Öztürk getirildi.

Deva Partisi Türkeli İlçe Başkanı Gültekin Öztürk yaptığı açıklamada, Kurucu Genel Başkan Ali Babacan tarafından Türkeli ilçesinde teşkilatlanmak üzere başkanlık görevini tarafına tebliğ edildiğini söyledi.

Öztürk, “Partimiz, Türkiye genelinde teşkilatlanması tamamlanmak üzere. Partimizin ilk kongresi bu ay sonuna kadar yapılacak. Görevin şahsıma tebliğ edilmesinin ardından halkımızdan olumlu yönde tepkiler aldık. Partimize yoğun talepler var. Bir yandan da hükümetin halka yansıttığı korku politikası nedeniyle bazı vatandaşlarımız da çekimser kalabiliyor. Ancak korkulacak bir şey yok, hepimizin amacı ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek. Yurdumuzun her karış toprağında huzurlu ve mutlu, refah seviyesinin zirvede olduğu bir Türkiye yaşamak ve yaşatmak için bu yola çıktık. Hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

BABACAN, YAKIN ZAMANDA SAHALARA İNECEK 
Önceki günlerde koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından tedavisine başlanan Kurucu Genel Başkan Ali Babacan’ın sağlık durumuyla ilgili de bilgi veren Öztürk, “Genel başkanımızın şuan sağlık durumu çok iyi. Önümüzdeki günlerden itibaren sahalara inecek. Bunun müjdesini de buradan vermek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

PARTİ TEŞKİLAT BÜROSUNU YAKIN ZAMANDA KURACAĞIZ
Öztürk, “Partimizin ilçe başkanlık bürosunu da en kısa zamanda kurarak, açılış töreniyle halımıza sunmayı istiyoruz” diye konuştu. 

GÜLTEKİN ÖZTÜRK KİMDİR? 
1971 yılında Türkeli’de doğan Öztürk, ilk, orta ve lise öğrenimini Türkiye’de tamamladıktan sonra 1990 yılında çalışmak üzere Fransa’ya gitti. Kendine ait şirket kurduktan sonra uzun yıllar gurbette kalan Öztürk, 2013 yılında Türkeli’nin Güzelkent köyüne kesin dönüş yaptıktan sonra, adaylığını koyduğu Güzelkent köy muhtarlığında muhtar seçilerek, 2014-2016 yılları arasında muhtarlık görevini yürüttü. Öztürk, evli ve 3 çocuk babasıdır.
turkelihaber.com
 

Editör: Vitrin Haber