CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop’un Gerze ilçesinde sivil toplum örgütleri ile siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

CHP Sinop İl BaşkanıBarış Ayhan, Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara ve partililerle birlikte Gerze Demokrat Parti İlçe Başkanlığı, MHP İlçe Başkanlığı, Saadet Partisi İlçe Başkanlığı ile Vatan Partisi İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. Karadeniz ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda rejimin değiştirilmek istendiğini savundu.

“Kurtuluş Savaşımız gibi bir savaş veriyoruz” diyen Karadeniz, şunları söyledi:“Bu bir referandum, bir parti seçimi değil. Bir siyasi parti seçmeyeceğiz. Başbakan, milletvekili seçmeyeceğiz. Siyasi bir partinin üyesi olabilirsiniz. O partiye veya gönül verdiğiniz bir partiye oy vermiş olabilirsiniz. Hatta Sayın Cumhurbaşkanını seviyor olabilirsiniz. Sayın Cumhurbaşkanını seven ve düşünen herkesin ‘hayır’ oyu vermesi lazım. Fakat bu bir referandum. Bu referandumda geleceğimiz, çocuklarımız, demokrasimiz oylanacak. Rejim değiştirilmek isteniyor. Bu referandum, bir memleket meselesidir.Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Milletin istiklalini, milletin azim ve kararı kurtaracaktır’. Kurtuluş Savaşı’ndaki gibi milletimiz ‘hayır’ diyerek geleceğimizi kurtaracak.”
Editör: Vitrin Haber