MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy, MHP genel merkezince Sinop Belediye Başkan Adayı Hasan Demir’in geri çekilme kararı ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Bu kararın cumhur ittifakının bir gereği olarak alındığını hatırlatan MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy, Milliyetçi Hareket Partisi il ve merkez ilçe teşkilatı olarak Sinop’ta cumhur ittifakı adayı olarak AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü’yü destekleyeceklerini söyledi. Ulusoy; “Sinop için büyük bir önem arz eden yerel yönetimler seçimlerine 1,5 ay gibi bir süre kalmıştır. 

MHP teşkilatı olarak tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla adaylarımız yönetimlere talip olmuş ve bu ülküyle 3 ayı aşkındır sahada çalışmalara devam etmekteyiz. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası temeli atılan milli duruş yeni kapı ruhu ile vücut bulmuş, cumhur ittifakı olarak şer odaklarına bir tokat gibi inen cevap olmuştur.

Geçtiğimiz günlerde ittifak kapsamında gerekli görülen lüzum üzerine farklı şehirlerde de ittifakın gerçekleştirilmesi hususu iki parti heyetleri tarafından gözden geçirilerek karar verileceği duyurulmuştur. 

Bu bağlamda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Sinop Belediyesi için Cumhur İttifakı adayımızın Ali Çöpcü olduğunu bildirir Milliyetçi Hareket Partisi il ve merkez ilçe teşkilatı olarak kendilerini destekleyeceğimizi huzurlarınızda kamuoyuna duyururum.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öngörüsü ile devletimizin ve milletimizin bekası için oluşturulan birliktelik üzerine çıkılan bu yolda, tüm Türkiye’de olduğu gibi Cumhur İttifakı birlikteliğinin güzel bir örneğini de Sinop'ta yaşatacağımıza inancımız tamdır.

Bunun yanında merkez hariç diğer tüm ilçelerde ve il genel meclisinde kendi adayımız ile seçim yarışına katılacağımızı bildirir sonuç ne olursa olsun sandıktan çıkan kararın Sinop'umuza hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim” dedi. 
 

Editör: Vitrin Haber