Çöpcü son olarak Sinop Sosyal Güvenlik Kurumu İl  özel idaresi, AFAD, Kültür Merkezi ve Aile Sosyal Politikalar İl müdürlüklerini ziyaret etti. Kurumlarda il müdürleri ve yetkili çalışanları ile bir araya geldi.

Ziyaretinde çalışmalarına değinerek proje ve hizmet alanında hedeflerini açıkladı.
Kamu Kurum ve Kuruluşlarında yapmış olduğu ziyaretlerde kendisine gösterilen teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü; “31 Mart Yerel Seçimlerinde Sinop’ta yeni bir dönem ve hizmet bakımından daha faydalı çalışmalar içinde olmak içi ziyaret yerlerimizdeki değerli hemşehri ve vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alıyoruz. Onları dinliyoruz, Sinop için yapılan ve yapılması  amaçlanan çalışmaları konu ederek, değerli hemşehrilerimizin bizlere ne gibi katkı sunacağını da bu ziyaretlerimizde amaçlıyoruz” dedi.

Sinop’un güzel insanlarının hizmetin, ilgi ve alakanın en güzelini hak ettiğini belirten Çöpcü; “Şehircilik anlamında ihtiyaç duyulan projeleri hayata geçirmek için Sinop halkının karşısındayız ve teveccühlerini bekliyoruz .Değerli Sinoplu hemşehrilerimizin  görüş ve önerilerine kulak vererek İstişare ederek yeni projelerle hedeflerimizi belirleyeceğiz. Çocuklarımız ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz  modern bir şehirde yaşamayı fazlasıyla hak ediyor.En büyük hedefimiz  bu kıymetli şehrin kıymetli insanlarına layık olmaktır” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber