Seçim çalışmalarına sabahın ilk saatlerinden itibaren başlayan Ali Çöpcü, resmi kurumlar ve ev ziyaretleriyle seçmenle birebir iletişim kuruyor.

Seçim gezileri kapsamında İŞKUR, Sinop Adliyesi, Havalimanı, Engelsiz Yaşam Merkezi, Huzurevi ve Hükmet Konağını ziyaret eden Ali Çöpcü, burada kurum çalışanlarıyla sohbet etti.

KAMU KURUMLARI YEREL YÖNETİMLERİN PAYDAŞIDIR
Sinop’u tüm kurumlarla işbirliği halinde ortak akılla yöneteceklerini belirten Ali Çöpcü, “Ziyaret yerlerimizde kurum amirlerimiz ve çalışanlarımızın görüş ve önerilerini alıyoruz. Onları dinliyoruz. Yapılan ve yapılması amaçlanan çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kamu kurumlarımız yerel yönetimlerin paydaşıdır. Onların katkısı bizim için çok önemli” dedi.

MAHALLELERİMİZİN HEPSİNE EŞİT HİZMET SAĞLAYACAĞIZ
Seçim çalışmaları kapsamında Bostancılı mahallesini de ziyaret eden Ali Çöpcü, mahalle sakinlerinin beklenti ve isteklerini dinleyerek, projelerini paylaştı.

Bostancılı’nın 1 Nisan’dan itibaren mahalle statüsü kazanacağını hatırlatan Ali Çöpcü, mahalledeki imar planlamasının hızlıca yapılarak, altyapı-üstyapı ve doğalgaz çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Yatırımların aktarılmasında tüm mahallelere eşit imkanın sağlanacağını belirten Ali Çöpcü, “Bizler, her şeyden önce Sinop’u imar etmek için, geliştirmek için, kalkındırmak ve huzura kavuşturmak için çalışacağımıza söz veriyoruz. Bu inançla Mutlu kentimizi, yaşanılabilir bir kent haline dönüştürmek için çalışacağız. Bizler bu şehri, bu şehirde yaşayanlarla birlikte yöneteceğiz. Hemşerilerimize karşı bütün hizmetlerimizde adil olacağız. Hizmetlerin ulaşması noktasında her mahallemize eşit imkan sağlayacağız. Sinop’un tamamına adil bir şekilde hizmet edeceğim” dedi.

Editör: Vitrin Haber