AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çöpcü, sorun ve çözüm önerilerini dinlerken, sorunların muhatabı kurumlara iletilmek üzere de çalışma yürütüyor.  

Ali Çöpcü son olarak, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi, Otogar ve Korucuk mevkisinde vatandaşlarla ve esnafla buluştu. Çöpcü'ye ziyaretleri sırasında: AK Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Tekin Altınkök, İl Gençlik Kolları Başkanı Doğancan Al, Belediye Meclisi Üyeleri ve İl Genel Meclisi Adayları ile bazı teşkilat üyeleri eşlik etti.

ESNAFIMIZA HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK OLACAK
Ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Başkan Adayı Çöpcü, yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler verdi. 
Sinop'u daha yaşanır ve modern bir şehir haline getirebilmek için çalışacaklarını dile getiren Çöpcü, esnafın kent yaşamı üzerindeki etkisine de vurgu yaptı. 

ESNAFIMIZ SİNOP’UN GÖZ BEBEĞİ
Çöpcü; "Bir kentin gelişiminde en önemli lokomotiflerinden başında o kentin esnafı geliyor. Bu yönüyle bizim için esnafımız Sinop’un göz bebeği. Esnafımızda sıkıntı varsa bundan tüm Sinop etkilenir. Bizim belediyecilikte anlayışımız şu: 'Esnafın sıkıntısı varsa belediye olarak bizim de sıkıntımız var demektir'. Küçük ve orta ölçekli esnaf Sinop’ta önemli bir istihdam alanı oluşturuyor. Bu da yaşadığımız kentin ekonomisine ciddi katkı sunuyor. Sinop esnafı şunu bilmelidir: bizim dönemimizde hiç çekinmeden her türlü sıkıntısını ve ihtiyacını belediyemize iletebilecek. Bugün bize iletilen sıkıntı ve sorunları da en kısa zamanda çözmek için harekete geçeceğiz. Bizler ekonomimizin can damarı esnafımızın da her zaman hizmetkarıyız." dedi. 

AMACIMIZ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ
Amaçlarının Sinop'u gönül belediyeciliği ile buluşturmak olduğunu vurgulayan Çöpcü: "Daha öncede belirttiğim gibi amacımız basit bir seçim yarışından öte gönül belediyeciliğini Sinop'a kazandırmak. Seçimi kazanana kadar değil seçim sonrasında da halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Şehrimizde yapılacak hizmet ve projeleri toplumun her kesimiyle istişare ederek ve fikirlerini alarak çalışmalarını yürütmek için tüm gayretleriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber