Ziyarette belediye çalışanlarının talep ve beklentilerini dinleyen Ali Çöpcü, tüm belediye personeliyle uyum içinde bir aile gibi çalışacaklarının altını çizdi.

Sinop’a değer kazandırmak için çok yoğun bir çalışma takvimi içerisinde olduklarını belirten Ali Çöpcü, “Bizler yola çıkarken Belediye işi Gönül işi dedik. Gönül kazanmayı seçim kazanmak kadar değerli görüyoruz. Bu minvalde önce gönüllere girmeyi hedefliyoruz. Bu arzumuz sizler için de geçerli. Tüm belediye personelimizle uyum içinde bir aile gibi çalışmak istiyoruz. Ancak sizlerin gönlünü kazanarak bu şehri hak ettiği noktaya taşıyabiliriz” dedi.

Sinop’un problemlerinin çözümü noktasında birçok proje ürettiklerini belirten Ali Çöpcü, “Hazırladığımız projelerin hayat geçmesinde sizlerin katkısı oldukça önemli. Çünkü bu projeleri hep birlikte uygulayacağız. Sinop’a birlikte hizmet edeceğiz. Bizim için mesai 31 Mart’tan sonra başlayacak. Sizlerin katılımıyla şeffaf ve adil bir belediye modelini uygulamaya çalışacağız. Bugüne kadar yapılan güzel hizmetler var. Bu hizmetlerin yarım kalanını tamamlayacağız. Eksik kalanları gidereceğiz” diye konuştu.

“İÇ HUZURU ÇOK ÖNEMSİYORUM”
Konuşmasında kurum içindeki huzura büyük önem verdiğinin altını çizen Ali Çöpcü, “İç huzuru çok önemsiyorum. Biz yaklaşık 380-400 çalışanı olan koca bir aileyiz. Siz mutlu olmalısınız ki, sağlıklı bir şekilde hemşerilerimize hizmet edebilelim. Bu noktada sizlerin de emeğinizin karşılığını almanız için tüm imkânlarımı seferber edeceğim. Seçildiğimde burada dayanışma içinde yolumuza devam edeceğiz. Benim anlayışımda insanları ötekileştirme yok. Ayrıştırma yok. İnşallah 1 Nisan itibarıyla birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz." dedi

Editör: Vitrin Haber