Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, partisinin düzenlediği iftar programına katıldı. İl Başkanı Hakan Demirsöz'ün ev sahipliğinde Hüner Restauran'ta gerçekleştirilen iftar programı ardından Erbakan Vakfı Sinop Şubesinde partililer ile bir araya gelen Çolak, Sinopluların Yeniden Refah Partisini kucaklayacaklarına inandığını söyledi.

BENDE BİR SİNOPLUYUM
Cemil Çolak: "Bu akşam bizi Sinop'a davet eden il başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Annemin memleketi olduğu için Sinop benimde memleketim. Biz teşkilatlarımızla toplantı yaptık. Sinop il başkanımıza ve teşkilat üyelerimize misafirperverlikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 

HER ŞEY DEĞİŞTİ, BAŞARININ ADRESİ DEĞİŞMEDİ
Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak sözlerine şöyle devam etti: "Malum dünyada ve ülkemizde iyiye doğru bir gidişat yok. Dünyada kan, zulüm ve göz yaşı almış başını gidiyor. Ülkemizde ise tamamen ekonomik anlamda büyük tahribatlar var. Sosyo-okonomik anlamda büyük çöküntüler var. Acilen bu ülkede Yeniden Refah Partisinin iktidarı gereklidir. Dünyada her şey değişti. Adresler değişti, kanunlar, siyasi partiler, seçim kanunları değişti, ama başarının adresi değişmedi. Oda Refah Partisidir. 11 aylık iktidarında bu insanlara verdiği hizmetleri, Allah'ın izniyle ikinci kırk yılda oğlu Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan beyle beraber inşallah bu insanlar için hizmet edip, bu insanların hayır duasını alacağız. Tek kurtuluş çaresi biziz. Bu niyetle, bu gayret ve kararlılıkla beraber Sinop'un iftarına katıldık. 

SİNOP ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAKTIR
Sinop bizim Erbakan hocamızın memleketidir, bizim iman kalemizdir. Sinop'un insanı son derece naif, halim, selim, çok zeki ve anlayışlı insanlardır ve gerçeği görüyorlardır. Ne olursa olsun doğada, ilinde her türlü katliamın karşısında duracak, doğruyu savunan bir millettir Sinop halkı. Burada Yeniden Refah Partisi'ni kucaklayacaklarına inanıyorum. Allah'ın izniyle gelecek olan ilk seçimlerde partimizi iktidara taşıma noktasında Sinop üzerine düşeni yapacaktır"

İSMAİL TEZİÇ'E TÖRENLE GÖREVİ TESLİM EDİLDİ
Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, burada düzenlenen törenle parti genel merkezi tarafından Durağan İlçe Başkanlığına atanan İsmail Teziç'e görevi teslim etti. Çolak: "İsmail Teziç kardeşimize Durağan ilçe başkanlığı görevini İsmail Teziç kardeşimize tevdi edilmiştir. İsmail Teziç kardeşimiz mahalle temsilciliğini de verseniz yapar, ilçe temsilciliği görevini verseniz de yapar. Kendisi il başkanlığı yapabilecek donanıma sahip bir kardeşimizdir. Kendisine bu görevi kabul ettiği için genel başkan yardımcısı olarak teşekkür ediyorum. Kendisine üstün başarılar diliyorum. Allah muvaffak eylesin. İnşallah Refah bayrağının ilk müjdesini bize Durağan'dan verecektir" diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak'a teşekkür eden İsmail Teziç'te yaptığı konuşmada: "Mübarek bir davanın bayrağını, sancağını burçlara dikmek için Durağan ilçemizde görevlendirildik. Daha önce Erbakan hocamız hayattayken o dönemde ilçe başkanlığı, belediye başkan adaylığı ve milletvekili adaylığı yaptık. Elhamdülillah manevi olarak başarılı olduk. Bu başarılarımızı Dr. Fatih Erbakan'ın başkanlığında Refah Partimizin bayrağını, sancağını Aksaray'ın burcuna dikeceğiz" ifadelerini kullandı. 
Programa: Yeniden Refah Partisi Mahalli İşler Başkan Yardımcısı Mustafa Baratçu, Boyabat İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, Genlik Kolları Başkanı Şaban Ortausta, Teşkilat Yöneticileri: Mahmut Kurt ve Kadir Demirel, Hüseyin Albayrak, Muharrem Çakır, genel merkez yetkilileri, Sinop ve Gerze teşkilatı üyeleri katıldı. 
 

Editör: Vitrin Haber