Cumhuriyet Halk Partisi Sinop’ta seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. 7 Haziran seçimlerinden sonra dur durak bilmeyen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 1 Kasım seçimleri için de bölgedeki ziyaretlerine devam ediyor. 

Karadeniz, CHP Sinop Milletvekili Adayı Tugay Dinçel, CHP il ve ilçe yöneticileri ile birlikte yaptığı ziyaretlerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Dün sabah Kabalı’da halkla kucaklaşan Karadeniz, burada yaptığı konuşmasında 7 Haziran seçimleri sonrasında 13 yıldır devam eden tek parti iktidarını halkın sona erdirdiğini söyledi. “Halk değişim istediğini 7 Haziran seçimlerinde göstermiştir” diyen CHP’li Karadeniz, 13 yıldır tek başına iktidarda olan AKP’nin ülkeyi yönetemediğini ifade etti. Karadeniz, “Bir ateş çemberinden geçen ülkemiz 7 haziran sonrasında hükümetsiz bırakıldı. Biz CHP olarak ülkemizin bu zor döneminde hükümetsiz kalmaması için ve yaşanan sorunlara kalıcı çözümler bulunması için her türlü fedakarlığı yaptık. ‘Önce Türkiye’ ilkesi ile Türkiye’nin geleceğini düşündük” diye konuştu. 
Daha sonra CHP’li gençlerle birlikte Boyabat’a geçen Karadeniz, Boyabat ziyaretinin ikinci gününde esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Esnafın yakıcı sorunlarını bildiklerini belirten Karadeniz, CHP iktidarında esnafın rahat bir nefes alacağını söyledi. Karadeniz, “Esnafımıza, ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar sınırlı faizli kredi kullandıracağız. En önemlisi sosyal güvenlikte standart birliği sağlayarak esnaf aleyhine olan farklılıkları ortadan kaldıracağız. Esnaf siftahsız dükkan kapatmayacak” diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber