CHP Sinop Gençlik Kolları son günlerde kamuoyunda sıkça tartışılan göçmen konusuna ilişkin parti genel merkezi tarafından başlatılan "sınır namustur" kampanyasına destek verdi. 

Gençlik kolları üyeleri adliye karşısına açtıkları stantta vatandaşlara parti genel merkezi tarafından hazırlanan ve göçmen sorununa ilişkin çözüm yollarının yer aldığı “Sınır Namustur” adlı bildirilerden dağıttı.

Açılan standı ziyaret eden CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, CHP’li gençlere destek verdi. Ülkenin kanayan yarası haline gelen göçmen sorununa son vereceklerini söyleyen CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, ırkçılık, ayrımcılık yapmadan ve kimseye düşmanlık beslemeden, tüm göçmenlerin ve sığınmacıların kendi iradeleri ile ülkelerine dönmenin koşullarını oluşturacaklarını ifade etti. Yüksel; “Geçtiğimiz günlerde sınırdan kaçak yollarla ülkemize girilip Taksim’de gerçekleştirilen hain terör saldırısı üzerine, Gençlik Kollarımız Genel Başkanımızın “Sınır Namustur!” sözlerini bir kez daha vatandaşlarımıza hatırlatmak için stant çalışması gerçekleştirdiler. CHP olarak ülkemizin kanayan yarası haline gelen göçmen sorununu çözeceğiz. ırkçılık, ayrımcılık yapmadan ve kimseye düşmanlık beslemeden, tüm göçmenlerin ve sığınmacıların kendi iradeleri ile ülkelerine dönmenin koşulları oluşacağız” dedi. 

Editör: Vitrin Haber