Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan 5-9 Mart tarihleri arasında Sinop 85.yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu’nda düzenlenen U16 (Erkek – Kız) Bölge  Bölge Şampiyonası maçlarını tribünde taraftarla birlikte izledi. 

Sinop temsilcisi Bahçeşehir Koleji ile Karabük ekibinin mücadelesini CHP İl Başkan Yardımcısı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ile takip eden Barış Ayhan maç sonunda oyuncuları ve teknik ekibi tebrik etti. 

Sporla gençleri buluşturmanın önemine değinen CHP adayı Ayhan yaptığı açıklamada; “Sahada ter döken gençlerimizi ve teknik ekibi tebrik ediyorum, güzel bir karşılaşma izledik. Böylesine önemli organizasyonların ilimizde gerçekleşmesi hem gençlerimizi sporla buluşturmada hem de ilimizin tanıtımında etkili oluyor. Teknoloji çağının gençleri esir aldığı günümüzde böyle güzel turnuvaların yapılması gençleri spora teşvik ediyor. Biz gençleri çok önemsiyoruz, biz gençler için projeler geliştiriyoruz. Yarının mimarları olacak olan gençlerimiz telefonla tabletle değil, sporla sanatla büyüsünler istiyoruz. Proje tanıtım toplantımızda anlattığımız projelerin içerisinde de yer alan bir spor tesisi projemiz var. Halkımız 31 Mart’ta bize yetki verirse bu spor tesisini ilimize kazandırarak gençlerimizi sporla buluşturmak istiyoruz’’ dedi.


 

Editör: Vitrin Haber