CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde hizmet veren ve genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmeleri noktasında destek veren Genç Girişimciler Kurulunu ziyaret etti.

Şehirde kendi projesini geliştirmek isteyen gençlerin başvurduğu kurulun çalışmaları hakkında bilgi alan CHP Sinop İl Başkanı Yüksel ve Belediye Başkanı Ayhan, kurul üyelerine şehre verdikleri için destekleri için teşekkür etti. 

“GENÇLER BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”
CHP olarak gençlere büyük önem verdiklerini belirten CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, CHP İl Başkanlığı olarak Sinop gençliğinin düşünceleri ve istekleri doğrultusunda adımlar attıklarını ve atmaya da devam edeceklerini ifade etti. Yüksel; “Belediye Başkanımız Sayın Barış Ayhan ve yöneticilerimizle beraber Genç Girişimciler Kurulu’nu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldık. Kendilerine şehrimize ve ülkemize verdikleri destek konusunda teşekkür ederiz. Özellikle, gençlerimiz hayallerinin yıkıldığı, umutlarını neredeyse yitirdikleri, 4 gençten 2’sinin yurt dışına gitmek istediği bir dönemde, onlara böyle bir hizmet vermek çok değerli. Gençlerimiz bizim için çok değerli. Cumhuriyet Halk Partisi olarak şehrimizde onların düşünceleri ve istekleri doğrultusunda adımlar atıyoruz ve atacağız. Temennimiz, hayalleri Dünya’dan büyük gençlerimizin yüzünün güldüğü, iş aramaktan değil, üretmekten, çalışmaktan, kazanmaktan yorulduğu bir gelecek kurmak ve onlara armağan etmek” dedi.

Editör: Vitrin Haber