Daha önce heyet başkanı olarak Yalova’ya ekonomik krizin etkilerini tespit etmek için görevlendirilen Tahsin Tarhan daha sonra Sakarya’ya görevlendirilmiş ve orada aday adaylarıyla, sivil toplum örgütleriyle ve halkla bir araya gelerek kimin aday olmasının Cumhuriyet Halk Partisine daha fazla oy getireceğinin araştırmasını yapıp genel merkeze raporunu sunmuştu.
Şimdi de Sinop için görevlendirilen Tahsin Tarhan, örgüt işleri konusunda genel merkezin güvendiği isimler arasında yer alıyor.
 
EN KUZEY’DEN EN GÜNEYE, DOĞUDAN BATIYA HAZIR BİR CHP İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ.
Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Tahsin Tarhan, Sinop’un tam bir cumhuriyet kenti olduğunu söyledi. Tarhan; “Sinop, 2019 Mart ayında yapılacak seçimlerden sonra ışıldayan bir yıldız haline gelecek. Sinop’ta gördüğüm manzara, bu seçimin kazanılacağına olan inancımı bir kez daha arttırdı. Her belediye için aday adayları var, belediye meclis üyesi adaylarımız var. Arkadaşlarımızın, partililerimizin gözündeki azmi görebiliyorsunuz. Sivil toplum örgütleriyle yaptığımız görüşmeler sonrasında iyice anlıyoruz ki özel’de Sinop’ta genelde tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi Belediyelerine özlem duyuluyor” dedi.
Editör: Vitrin Haber