Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen eğilim yoklamasına Sinop Merkez ilçe sınırları içerisinde ikamet eden bin 373 üyenin büyük bir kısmı oy kullandı.


Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın gözetiminde gerçekleştirilen eğilim yoklamasında partililer, 22 belediye meclis ve 6 il genel meclisi aday adayı arasından tercihlerini sandığa yansıttı. Eğilimle zaten 22 üyeli olan belediye meclisine aday gösterilecek isimlerin sıralamaları belirlenirken, 4 üyeli Sinop il genel meclisi için 6 aday adayı arasından en çok oyu alan isimler belirlenmiş oldu.   

FARKIMIZI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİK
Gösterdikleri teveccühten dolayı tüm partililere teşekkür eden CHP Sinop İl Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel, yapılan eğilimle CHP'nin yine farkını ortaya koyduğunu söyledi. 

Yüksel: "Tüm üyelerimize gösterdikleri ilgi ve alakaları için teşekkür ediyoruz. Pazar günlerini ayırdıkları, parti görevlerini yerine getirdikleri için şükranlarımı sunuyorum. Yine CHP olarak farkımızı gösterdik. Belediye başkan adayımızdan sonra belediye meclis ve il genel meclisi adaylarımızı da yine tüm üyelerimizle belirledik. Parti içi demokrasimizi, kültürümüzü ve farkımızı yine ortaya koyduk. Katılan bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz. Burada parti içi bir seçim yapıyoruz. Bu bir yarış değil. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Üyelerimiz sade bir sıralama yapmış oldu" dedi.

Editör: Vitrin Haber