CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 40 kişilik Sinop Merkez İlçe örgütünden oluşan heyeti TBMM’de ağırladı.  Karadeniz “ Ziyaretiniz bizi mutlu etti ve bizlere daha çok çalışma şevki verdi” dedi

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Meclis’te Sinoplu CHP’lileri ağırladı. CHP Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez Başkanlığı’nda Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Sinop İl Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Sinop Şubesi üyelerinden oluşan Sinop heyeti CHP’liler, Milletvekilleri Karadeniz’i ziyaret için Ankara’ya geldiler.
 
Sabah saatlerinde Ankara’ya ulaşan heyet, Milletvekili Karadeniz ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıktı. Daha sonra Karadeniz’i TBMM’deki makamında ziyaret eden Sinoplu CHP’liler, Karadeniz ile birlikte CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra CHP Grup Yönetim Kurul toplantı odasında bir araya gelen Sinop heyeti ve milletvekillerine CHP Merkez İlçe Başkanı Aysun Sönmez ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Atabek yeni dönemde Sinop’u temsil eden milletvekillerine başarı dileklerini dile getirdiler. 
CHP Sinop Milletvekili Karadeniz burada yaptığı konuşmada kendilerine ziyarete gelen CHP heyetine teşekkür etti. Karadeniz, 25. Dönem CHP milletvekilleri olarak bu dönem çok başarılı çalışmaların altına imza atacaklarını söyledi. Karadeniz, “Gerçekten duyarlı, ülkesinin varlıklarına sahip çıkan, birbirine seven, sayan ve birbirine tutan milletvekili grubumuz var. Sinoplulara ve Sinop’umuza burada layıkıyla hizmet için buradayız. Ziyaretiniz bizi mutlu etti ve bizlere daha çok çalışma şevki verdi” dedi.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’da CHP olarak Sinop’ta çok demokratik ve nezih bir ön seçim yaşandığını belirterek partililere teşekkür etti. Koalisyon hükümeti çalışmaları hakkında partililere bilgi veren Altay, seçim sonuçlarından çıkan sonucun partilerin doğru okuması gerektiğini ifade ederek,  "Parlamento hükümet kurma konusunda çok rahat. Siyasette her şey mümkün, imkansız diye bir şey yok" diye konuştu. 
CHP Sinop heyeti daha sonra milletvekilleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaretlerini tamamlayarak Sinop’a hareket etti. Heyet, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, İstanbul Milletvekili Eren Erdem, İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ve  Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile de görüştü. 

CHP Sinop heyetinde şu isimler bulundu: Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Atabek, Gençlik Kolları Başkanı İlker Şahin, Merkez İlçe Yöneticileri Mahmut Bilgili, Zeki Topal, Burhan Çakır, Hikmet Balcı, Gülizar Kavak, Özlem Öztürk, İl Kadın Kolları Üyesi Zehra Koca, İlçe Kadın Kolları üyeleri Fatmanaz Bağlı, Türkan Dinçer, Nurcihan Özay, Serip Kuruoğlu, Nuray Çobanoğlu, İlçe Gençlik Kolları üyeleri Turgay Topal, Samet Bayrak, Ezgi Sayar, Nedret Tuncer, Tuğçe Tahta, Batuhan Bolat, Cumhur Şimşek, Erdal Eren Eroğlu, Belediye Meclis Üyesi Oktay Türkoğlu,  ÇYDD Başkanı Bilgin Bekiroğlu ve CHP’li üyeler Sündüz Ersoy, Altan Çobanoğlu, Abdurrahman Sayar, Zekiye Aydınyılmaz, Melek Mahmutoğlu, Hakan Aydınyılmaz, Necla Topal, Aydın Sönmez, Fikret Ermiş, Güner Gökmenoğlu, Ayşegül Balcı, Sude Öztürk, Ahmet Ekren, Oğuz Uzun. 
Editör: Vitrin Haber