CHP Sinop İl Başkanı Kadir Yavuz, umudun partisi CHP’nin  “Önce Türkiye” programının halkın ve umudun programı olduğunu söyledi. Yavuz, “Türkiye’nin bu umudu,  1 Kasım’da Sinop’ta olacağı gibi halkımızdan aldığımız destek ile yeşerecek” dedi.

CHP Sinop İl Başkanı Kadir Yavuz, CHP Sinop Milletvekili Adaylarımız Milletvekili Barış Karadeniz ve Tugay Dinçel, ile birlikte 1 Kasım seçim çalışmalarını köy köy, kapı kapı dolaşarak sürdürdüklerini bildirdi. Yavuz, Türkiye’nin huzur, birlik, beraberlik duygularına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Sinop’ta ulaşabildiğimiz tüm kapıları çalarak, neler sunduğumuzu ilk ağızdan anlatıyoruz. Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberlik Türkiye gerçeğine uygun siyaset yaparak tüm çevrelerin oyuna talibiz. Çaldığımız her kapıda, sıktığımız her elde, kucaklaştığımız her bedende kardeşlik ve barışın sıcaklığını hissediyoruz. Bu duyguların pekişmesi ve ülkemizi sarması için bizler canla başla çalışıyoruz” diye konuştu.

Yavuz, CHP’nin “Önce Türkiye” programını Sinop’un her yerinde anlattıklarını, CHP’ye ve milletvekili adaylarına yoğun bir ilgi gösterildiği, bu ilginin sandığa CHP’yi Sinop’ta birinci parti yapacak şekilde yansıyacağını söyledi. Yavuz, şöyle konuştu:
“Türkiye bir dönüm noktasında. Ülkemiz 1 Kasım 2015 Genel Seçimi’ne doğru yol alırken Türkiye’nin sorunları giderek büyüyor. Türkiye’yi bu zor zamanlardan ancak Cumhuriyet Halk Partisi çıkarabilir. ‘Önce Türkiye’ programımız, halkın ve umudun programıdır. Emeklimizden öğrencimize, öğretmenimizden esnafımıza, işçimizden memurumuza, çiftçimizden sanayicimize her alanda halkımızın umudu olduk. Türkiye’nin bu umudu Sinop’ta halkımızdan aldığımız destek ile yeşerecek.”

Editör: Vitrin Haber