CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, Kültür Merkesinde düzenlenen geniş katılımlı bir programla projelerini açıkladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından CHP Sinop İl Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel'in açılış konuşmasıyla başlayan programda sırasıyla: CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ile CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay birer selamlama konuşması yaptı. 

26 PROJEYİ KAMUOYUYLA PAYLAŞTI
Konuşmalar ardından CHP Belediye Sinop Başkan Adayı Barış Ayhan’ın öz geçmiş videosu ve proje videosunun gösterimi gerçekleştirildi. Daha sonra sahneye çıkan Barış Ayhan, gerçekleştirmeyi planladığı ve 26 ana başlıkta topladığı projelerini kamuoyuna tanıttı. Program, belediye ve il genel meclisi adaylarının sahneye davet edilmesi ve halkı selamlaması ardından sona erdi.  

Oldukça kalabalık bir katılımın sağlandığı programa: Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Sinop eski milletvekili Avukat Yalçın Oğuz, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aslan, Sinop eski Belediye Başkanı Ali Karagülle, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Kadın Kolları Başkanı Necla Topal, ilçe başkanları, ilçe belediye başkan adayları, il-ilçe örgütleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.