Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Barış Karadeniz, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Toplantısı'na katıldı. 

Yoğun katılımla gerçekleşen Merkez İlçe Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara başkanlığında İl Binası'nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Kara toplantıya teşrifleri için Milletvekili Barış Karadeniz'e teşekkür etti. Kara; '' Her daim gücünü yanımızda hissettiğimiz, kongre süreçleri de dahil olmak üzere desteğini bizlerden esirgemeyen bugün de teşrifleri ile bizleri onore eden Milletvekilimiz Barış Karadeniz'e teşekkür ediyorum.  Yoğun bir kongre sürecini geride bıraktık; bundan sonra siz değerli yönetim kurulumuzla, çok değerli İl Başkanımız Av. İnan Savaş Yüksel ile bizleri hiç yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Barış Ayhan ve Milletvekilimiz Barış Karadeniz'le birlikte çok çalışacağız. Gerek partimizin gerekse ülkemizin daha güçlü yarınları için emek vereceğiz. Katılımları için bir kez daha vekilimiz Barış Karadeniz'e ve siz Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız'' dedi. 

Ardından yönetim kuruluna seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divan Üyesi Barış Karadeniz ; ''İktidar yolunda emin adımlarla yürüyen partimizin böyle genç, dinamik yapıda bir yönetim kurulu ile buluşmak bizleri de mutlu ediyor. Yönetim kurulumuzun her geçen gün daha başarılı işler yapacağına yürekten inanıyorum. Merkez İlçe Başkanımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve çalışkan arkadaşlarımızla yarının aydınlık Türkiye'sini birlikte inşa edeceğiz. Ben her birinize başarılar diliyor, attığınız her adımda birlikte olduğumuzu bir kez daha vurguluyorum'' diye konuştu. 

Konuşmaların ardından Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Yaprak Day Güdük'ün doğum günü hep birlikte kutlandı. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: Vitrin Haber