Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, Gerze mevcut Belediye Başkanı ve Adayı Osman Belovacıklı, Erfelek mevcut Belediye Başkanı ve Adayı Muzaffer Şimşek ile Belediye Meclis Üyesi Adayları Sinop OSB’de yer alan fabrika ve imalathaneleri ziyaret etti. 

Projelerini çalışanlara anlatan başkan adayları vatandaşlardan destek istedi. Çalışanların belediyeden beklentilerini alan adaylar, merak edilen soruları da yanıtladı.

Gerçekleştirilen ziyaretler sonrası açıklama yapan CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Ayhan OSB’nin Sinop için önemine değindi.  

Ayhan; “Bugün İl Başkanımız Av. İnan Savaş Yüksel, Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Tolga Kara, mevcut Belediye Başkanlarımız ve yeni dönemde de Belediye Başkan Adayları Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ile birlikte Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrika ve imalathaneleri ziyaret ettik. Fabrikalarda alın teri döken emekçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Ülkemizde her geçen gün tırmanan işsizlik rakamlarının gölgesi altında zor şartlarda evine ekmek götürmek için çalışan kardeşlerimizin sorunlarını dinledik. Emekçi kardeşlerimizin daha iyi şartlarda çalışabilmesi, geleceğe daha güvenle bakabilmesi için üzerinde çalıştığımız belediyecilik anlayışını anlattık. Yönetime gelmemiz durumunda; ülkemizde olduğu gibi ilimizde de temel sorunlardan biri olan işsizliğe belediye olarak elimizden geldiğince çözüm olacağız. Çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizin daha iyi şartlarda çalışabilecekleri ve daha yaşanabilir bir Sinop’u yine Sinoplu vatandaşlarımızla yaratacağız. Ben değil biz odaklı yönetim şekli belirleyecek, vatandaşlarımızın yönetime doğrudan dahil olabileceği bir Sinop’u yine Sinoplu vatandaşlarımızla birlikte yaratacağız’’ dedi. 


 

Editör: Vitrin Haber