CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sinop programı dahilinde muhtarlarla yapacağı toplantı öncesi muhtarlarla görüşerek bilgi veren heyet, muhtarların sorunlarını ve çözüm yollarını birebir görüşerek notlar alıyor, fikir alışverişinde bulunuyor. 
Gerçekleşen ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun kentimize ziyareti öncesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl ve İlçe örgütümüzün katılımlarıyla Merkez İlçe Muhtarlarımızla birebir görüşerek, Genel Başkanımızın kıymetli muhtarlarımızla yapacağı toplantı hakkında bilgi veriyoruz. Köylerimizin sorunlarını muhtarlarımızdan dinliyor, çözüm önerilerini alıyoruz. Çoğulcu ve demokratik yönetim anlayışımızla muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. 8 Nisan'da da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile muhtarlarımızı buluşturacağız. Sorunları hep birlikte çözecek, aydınlık Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz'' cümlelerini kullandı. 

KARADENİZ, HABİBE TEYZE'Yİ UNUTMADI

Karapınar Köyü Muhtarlığı ziyareti sonrası Barış Karadeniz beraberindeki heyet ile birlikte 95 yaşında Cumhuriyet Kadını Habibe Teyze'yi ziyaret etti. Karadeniz; “Habibe Teyze'mizi her gelişimizde ziyaret ederiz. Yıllardır seçim kampanyalarında, köy ziyaretlerimizde hep bizi güler yüzüyle karşıladı. Bu defa pandemi sebebiyle elini öpemedik ama camdan da olsa halini hatırını sorduk, hayır duasını aldık. Bizleri güler yüzle karşılayan Habibe Teyze ve ailesine çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Yapılan ziyaretlere Milletvekili Barış Karadeniz'in yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Canan Atabek, İl Başkanvekili Bedirhan Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı  Serpil Bayraktar, il ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi. 

Editör: Vitrin Haber