Yaklaşan yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. Katılımın yoğun olduğu gözlenen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Aday Tanıtım Toplantısı’na 81 ilden Belediye Başkan Adayları, Milletvekilleri ve İl İlçe teşkilatları katılım gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim bildirgesini açıkladı ve 81 ilin Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. 

3 İLÇEDE MEVCUT BAŞKANLARLA YOLA DEVAM

CHP Sinop Belediye Başkan Adayı seçim çalışmalarını hızla sürdüren Barış Ayhan sahneye çıkan ilk isim olurken, İlçe Belediye Başkan Adayları,  CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP İl Başkanı İnan Savaş Yüksel ve İl Kadın Kolları Başkanı Necla Topal da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında kürsüde yerini aldı.  

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ve Dikmen’de Saim İstanbullu tekrar aday gösterilirken, Durağan ilçesine Mustafa Eker ve Ayancık ilçesine Hayrettin Kaya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’na Sinop teşkilatından;  CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Necla Topal, Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, Gerze Belediyesi mevcut Belediye  Başkanı ve Adayı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediyesi mevcut Belediye Başkanı ve Adayı Saim İstanbullu, Durağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Eker ve Ayancık Belediye Başkan Adayı Hayrettin Kaya katıldı.  
 

Editör: Vitrin Haber