CHP Sinop Milletvekili Adayı Tugay Dinçel, Türkiye’nin sorunlarının giderek büyüdüğünü söyledi. Dinçel, “Ülkemiz 1 Kasım Genel Seçimi’ne doğru yol alırken Türkiye’nin sorunları giderek büyüyor. Türkiye’nin tüm kaynaklarını şahsi çıkarları için kullanmaya çalışanlar ülkemizi dar boğaza, çatışmaya ve büyük bir bunalıma sürüklüyorlar” dedi.

Sinop CHP örgütleri seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Milletvekili Adayı Tugay Dinçel ile il ve ilçe yöneticileri Türkeli ilçesi ve köylerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. CHP Milletvekili Adayı Tugay Dinçel Sinop’un tüm sorunlarını çok iyi bildiklerini, bu sorunların çözümlerini hayata geçirmek için canla başla iktidar mücadelesi verdiklerini söyledi. Dinçel, “Türkiye’yi Türkiye yapan tüm değerlerimizi yıkıyorlar. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Türkiye’yi bu zor zamanlardan ancak Cumhuriyet Halk Partisi çıkarabilir. Çünkü büyük zorlukların üstesinden, ancak cesaret alabileceği, sırtını yaslayabileceği ve kendisine yön verecek güçlü bir geçmişe sahip olan bir irade gelebilir” diye konuştu. 
Dinçel, Türkiye ekonomisinin alarm verdiğini belirterek şunları söyledi: 
“CHP, ekonomimizi yeniden üreten ve adil paylaşan bir düzene kavuşturacak, Türkiye’yi krizden çıkaracaktır. CHP istihdam odaklı bir kalkınma hamlesi gerçekleştirecektir. İktidarımızda refahı tabana yayacak ve sosyal adaleti tesis edeceğiz. Ülkemiz, çalışmak isteyen herkesin iş bulduğu, her yurttaşın gelişmiş ülkelerdeki yaşam standartlarını yakalayacak düzeyde gelir elde ettiği, istisna gözetilmeksizin herkesin temel ihtiyaçlarının sosyal devletin güvencesi altında olduğu bir ekonomik düzene ihtiyaç duymaktadır. İktidarımızda vatandaşlarımızın emeğinin karşılığını alacak bir Türkiye inşa etme kararlığındayız.”
Editör: Vitrin Haber