AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak; "Teşkilatımız tüm kademeleriyle birlikte canla başla mücadelesine devam edecektir. Önümüzdeki seçimlerden yine zaferle çıkacağız" dedi.

Seçim bölgesi Sinop'ta çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, partisi tarafından düzenlenen Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısında gündeme dair çeşitli açıklamalarda bulundu. 

Konuşmasına son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirerek başlayan Cengiz Tokmak, tüm şehitlere Allah'tan rahmet. ailelerine de baş sağlığı diledi. Tokmak; "Öncelikle ülkemizin ve milletimizin güvenliği için şehit düşen tüm kardeşlerimize Rabbinden rahmet,yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Terör ve teröre destek verenler cezalarını buluyorlar, bulmayada devam edecekler. Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir" diye konuştu. 

AK Parti’nin yenilenecek seçimlerden de büyük bir zaferle ayrılacağını dile getiren Cengiz tokmak sözlerini şöyle sürdürdü; "7 Haziran Seçimlerinin ardından çıkan siyasi tablo hiçbir partiye tek başına iktidar olanağı sağlamamıştır. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana girdiği her seçimden birinci parti olarak çıktığı gibi 7 Haziran Seçimlerinden de açık ara birinci parti çıkmış, seçimlerin ardından hükümeti kurma görevi 1. Parti olarak AK Parti’ye verilmiştir. Sayın Başbakanımız ülkemizin bu siyasi tablodan zarar görmemesi için tüm iyi niyetiyle mecliste temsil edilen partilerle koalisyon kurma amacıyla görüşmüştür. 

Bu millet de size 'Hayır' diyecek
7 Haziran akşamı MHP hiçbir koalisyonda olmayacağını açıklayarak daha sonraki süreçte de bu tutumunu değiştirmemiştir.  MHP ile Uzun süreli 'koalisyon kuralım' dedik 'hayır' dedi. Seçim hükümeti kuralım  dedik, 'hayır' dedi. Seçim kararı alalım, seçime meclis karar versin dedik, seçimede 'hayır' dedi. Kendi önerisi zaten yok bizim önerilerimize de 'hayır' dedi. O zaman merak etmeyin bu millette size sandıkta 'hayır' diyecek. Ülke dış ve iç çıkar grupları menfaat çeteleri ve PKK  destekçileri tarafından karıştırılmaya çalışırken, bugün elini taşın altına koymayacaksınız da ne zaman koyacaksınız, Bugün Anayasal zorunluluk gereği HDP ye bakanlık veriliyorsa bunun sorumluları bellidir. Seçimde HDP ye destek veren  bazı çevreler ve gazeteler AK Parti, HDP ile hükümet kurdu diyorlar; Biz de sorumluluktan kaçsaydık da HDP tek başına mı kursaydı. Bunlar samimiyetsiz ve AK Partimizi karalamaya, halkı kandırmaya yönelik kampanyalardır. Milletimiz bu oyunları görüyor. CHP ile günlerce yapılan görüşmelerden de bir netice çıkmamıştır. Bu millet sorumlu,samimi , ülkesi, milleti için hareket edenlerle; önerisi olmayan ve  her öneriye hayır diyenleri görmüştür ve 1 Kasımda gereken dersi verecek"

Sandıktan AK Parti çıkacak!
AK Parti'nin son 13 yıldır ülkede yapılmayan şeyleri yaptığını, sağlıktan, eğitime, ulaştırmadan, ekonomiye, kalkınmaya kadar çok ciddi yatırımlar yapıldığını ve bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini belirten AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak sözlerini şöyle sonlandırdı; "Yenilenecek seçimlerde sonra sandıktan Adalet ve Kalkınma Partisi yeniden birinci parti olarak çıkacak ve Allah'ın izniyle tek başına iktidar olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Teşkilatımız tüm kademeleriyle birlikte canla başla mücadelesine devam edecektir. Daha önceki seçimlerde nasıl birlikte başardıysak, yine birlikte başaracağız” 

Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısına, İl Başkanı Ali Çöpçü, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile mahalle, köy ve sandık yönetimleri katıldı.
Editör: Vitrin Haber