AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak; "Partimizin verdiği her görev benim için onurdur. Liste beğenmeme gibi veya istifa etti, edecek gibi açıklamalara itibar etmeyin" dedi. 

1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimlerde listede ikinci sıraya alınan AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, listelerin açıklanması ardından ilk açıklamasını yaptı. Tokmak açıklamasında, çeşitli söylentilere itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Cengiz Tokmak şu açıklamalarda bulundu; " Değerli kardeşlerim; Öncelikle aday listelerimiz ülkemize milletimize ve ilimize hayırlı olsun. AK Parti davasının ülkemiz, milletimiz ve dünya mazlumları için ne kadar önemli olduğunu bilen bir kardeşinizim. Bu zamana kadar dava şuuru içerisinde çalıştık. Bundan sonrada aynı şuurda çalışacağız. Partimizin verdiği her görev benim için onurdur. Liste beğenmeme gibi veya istifa etti, edecek gibi açıklamalara itibar etmeyin. Her olanda bir hayır vardır. Durmadan yorulmadan davanın bir neferi olarak çalışacak ve tek başına iktidar olacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun"
Editör: Vitrin Haber