Ailesi ve büyük bir kalabalıkla birlikte Sakarya Caddesindeki ofisinden çıkan Cengiz Tokmak, vatandaşları selamlayarak partisinin il binasına geldi. 

Cengiz Tokmak ile birlikte yürüyen kalabalık sık sık sloganlar atarak, Tokmak'a destek verdi. 

Parti binasında yine taraftarları ve bazı partililer tarafından karşılanan Tokmak, toplantı salonunda kendisini bekleyenlere hitap etti.  

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Tokmak, kim aday olursa olsun onun arkasında yürüyeceğini ve çalışacağını söyledi. Cengiz Tokmek konuşmasına şöyle devam etti: "Kuruluşundan beri bu çatının altında hizmet veriyoruz. Bir görevde olalım olmayalım gönül kırıklığımız olmadı. Hiçbir zaman bu davaya sırtımızı çevirmedik. Nerede kendimize uygun bir görev gördüysek,nerede bir eksiklik gördüysek her zaman o taraftan tutalım her zaman bu davanın bayrağını yükseklere dikmek için mücadele verdik. Bu partide il başkanı olduğumda 31 yaşımdaydım kuruluşundan bu güne kadar kurucu il yönetim kurulu, daha sonra yine yönetim kurullarında 2009 yılında ise AK Parti Sinop İl Başkanı görevini Reisimiz şimdiki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldık ve 6 yıl gururla bu bayrağı Sinop’ta taşıdık. 

Partimizin oyunu her geçen dönem daha da yükselttik. Tabii bunu siz değerli dostlarımızın kardeşlerimizin dava arkadaşlarımızın desteğiyle yaptık.. Küsmedik darılmadık memleketimizi terk etmedik. Bu memlekette yapacağımız daha çok iş var diye düşündük işimizin gücümüzün başında yine parti programlarında nerede partimizin desteğe ihtiyacı varsa orada olduk. Biliyorsunuz 2015’de milletvekilliği nasip oldu, bu dönem de bir yola çıkıyoruz. Beni yalnız bırakmadığınız için, bu yolda benimle yürüdüğünüz için, bize gönlünüzü kalbinizi açtığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ 

Cengiz Tokmak daha sonra, başvuru evraklarını AK Parti Sinop İl Seçim İşleri Başkanı Mustafa Ercan'a teslim etti. 
Editör: Vitrin Haber