Cumhur İttifakı AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, Sinoplu balıkçılarla buluştu.

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Ak Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü, balıkçı esnafıyla bir araya gelerek talep ve beklentilerini dinledi, projelerini paylaştı.

BALIKÇI KARDEŞLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR

Ekmek ve emek mücadelesi veren balıkçıların sorunlarına çözüm üretmek için çaba göstereceğini belirten Ali Çöpcü, "Sinop’ta yüzlerce insanımız balıkçılıkla yaşamını sürdürüyor. Sizlerin avladığı balıktan binlerce insanımız istifade ediyor. Bu anlamda mesleklerini büyük bir özveriyle sürdüren balıkçı kardeşlerimiz bizim başımızın tacıdır. Bu vesileyle bugün sizlerle bir araya gelerek talep ve isteklerinizi dinlemek istedik. Balıkçılarımızın yaşadığı sorunların çözümü noktasında dayanışma ruhuyla önemli adımlar atacağız. Projelerimizde de yer alan Çekek yerine modern bir marina inşa edilmesi ve bölgedeki balıkçı barınaklarının iyileştirilmesi çalışmasıyla hem Sinopluların hem balıkçılarımızın yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu.

Ali Çöpcü daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet etti.

SİNOP’A DAHA FAZLA YATIRIMCI ÇEKMEK İÇİN HER TÜRLÜ GİRİŞİMDE BULUNACAĞIZ

Sinop’un her alanda büyüyen ve gelişen bir şehir olması için çalışacaklarını belirten Ali Çöpcü sözlerini şöyle sürdürdü, “Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren fabrikalarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde işverenlerimizin ve emekçi kardeşlerimizin sorunlarını ve taleplerini dinleyip istişarelerde bulunuyoruz. Yatırımcılar için Sinop’umuzun öncelikli İller arasında yer alması için çalışacağız. Daha fazla yatırımcı çekebilmek adına her türlü girişimde bulunacağız. Bu şehir için yatırım yapmak isteyen herkese gerekli kolaylıkları sağlamak bizim görevimiz olacak. Sinop’un büyüyen bir sanayi şehri olması için gerekli çalışmaları gerçekleştirmeye gayret göstereceğiz. Bu anlamda yapmış olduğumuz ziyaretlerde hem işverenlerimiz hem de emekçi kardeşlerimiz bizlere samimi bir şekilde taleplerini iletiyorlar. Şehrimizin insanlarının şahsımdan ve Partimizden beklentilerini yerine getirebilmek için gece gündüz mücadele edeceğiz”

Editör: Vitrin Haber