Geçtiğimiz günlerde MHP Sinop İl Başkanlığı görevine atanan Ali Çakır, dün düzenlenen törenle görevi ve partinin anahtarlarını teslim aldı. 

Parti binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Başkan Ali Çakır, önceki yönetime ve eski İl Başkanı İsmail Özhan'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bunun bir bayrak teslimi olduğunu kaydeden Ali Çakır, "1 Temmuz 2014 tarihi itibariyle yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte il başkanlığı binasına gelerek, gerekli evraklarımızı Merkez İlçe Başkanımız İlhan Aydemir'den evraklarımızı teslim aldık. Bu zamana kadar İsmail Özhan başkanımızın Sinop için, parti teşkilatımız için yaptığı tüm görevlerden ve hizmetlerden dolayı kendisine şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu davayı buraya kadar getirdiler. Bu bir bayrak teslim törenidir. İnşallah bundan sonra ben ve ekibim, bu davamızı daha da güzel yerlere taşıyacağımız kanısındayım. Bunun için elimizden gelen bütün çabamızı göstereceğiz. Büyük bir özveriyle çalışıp, rahmetli Başbuğumuzun izinden giderek, partimizi iktidara taşıyacağız. Uyumadan, durmadan, yılmadan çalışarak, koşturarak, Sinop'umuzdan meclisimize milletvekili göndereceğiz. Ben buradan tüm teşkilat mensuplarımıza saygı ve sevgiler gönderirken, bu davaya hizmet eden ve şu an aramızda olmayanlara Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaşayanlara uzun ömür ve sağlık niyaz ediyorum. Hepimiz bir olacağız, 'ben' değil 'biz' diyeceğiz" dedi. 

Merkez İlçe Başkanı İlhan Aydemir'de, Başkan Ali Çakır'a yeni görevinde başarılar diledi. Aydemir; "Sayın İsmail Özhan ağabeyimizin istifası ardından, il başkanlığı görevine genel merkezimiz tarafından Ali Çakır ağabeyimiz atanmıştır. Ben kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum" diye konuştu. 

Editör: Vitrin Haber