CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Gençlik spor müdürlüğü bünyesinde yapılacak işçi alımlarında, kura çekimi sonrasında belirlenen isimlerin tabi tutuldukları mülakat uygulaması ile noter huzurunda hak kazan vatandaşların mağdur edildiğini söyledi. Kara; “Sinop Gençlik spor müdürlüğü birkaç ay önce kurumlarında çalışmak üzere personel alımı ile ilgili ilan yayınladı. Yayınladığı ilan neticesinde noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi. 

Kura da asil olarak hak kazananlar maalesef Mülakat denilen garabet bir düzen ile karşı karşıya kaldılar.

Gençlik spor müdürlüğü veya bir başka kurum hak ve adalet duygusunu, noter huzurunda hak kazanan vatandaşlarımızdan alarak mülakat ile kendi adamlarına Hak vermiş oldu” dedi.

BU DÜZENİN HER BİR TEMSİLCİSİ BU MİLLETE HESAP VERMEK ZORUNDADIR
Yaşanan haksızlığın kul hakkı gaspı olduğunun altını çizen CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, bu haksızlık düzeninin her bir temsilcisinin hesap vermesi gerektiğini söyledi. Kara; “Vicdanların bir kez daha hak yediği, kul hakkının gasp edildiği bu düzenin her bir temsilcisi bu millete hesap vermek zorundadır. Bu düzen sizden hesap sormuyor çünkü düzeni onlara göre oynuyorsunuz. Ancak yastığa başınızı koyduğunuzda nasıl rahat uyuyorsunuz onu da ben anlamıyorum” diye konuştu. 
 

Editör: Vitrin Haber