31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan Korucuk Köyü sakinleri ile buluştu. Köy sakinlerinin sorunlarını, taleplerini dinleyen Ayhan, vatandaşlara seçim kampanyaları ve gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.  

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan yaptığı açıklamada;‘’ Korucuk, Osmaniye, Bostancılı ve Ordu Köyü bu gerçekleşecek olan yerel seçimle mahalle statüsüne kavuşuyor, bu dört yerleşim yerimiz artık belediye hizmeti almaya başlayacak. Bu dört yeni mahalleyle birlikte nüfusumuz 50 bin üzerine çıkıyor,  50 bin belediyecilik için bir sınırdır. Nüfusu 50 bin ve üzeri olan şehirlerde; finansman artar, Belediye Meclis Üyesi sayısı artar. Bizim de Belediye Meclis Üyesi sayımız 15’den 25’e yükselecek.  Göreve gelmemiz durumunda bu dört yeni mahallemizin diğer mahallelerle aynı imkanlara sahip olması adına var gücümüzle çalışacağız. Sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarımızla diğer kurumlarla görüşüp ortak çözüm yolları bulacağız. Biz kapısı açık belediyecilik yapacağız’’ dedi. 

CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan’ın Korucuk Köyü’ne yaptığı ziyarette, CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Belediye Meclisi Üye Adayları ve İl Genel Meclisi Adayları yer aldı. 
Korucuk Köyü sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan misafirperverlikleri için köy sakinlerine teşekkür etti.

Editör: Vitrin Haber