Sinop’ta geçtiğimiz günlerde İl teşkilatında yaşanan istifaların ardından Sinop İl Başkanlığına Emekli Polis Memuru Metin Şahin’in atanması ile birlikte teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Büyük Birlik Partisi, il başkanlığı binasını yeni adresine taşıdı. 

Sakarya Caddesi Koca Sokak’ta gerçekleştirilen BBP Sinop İl Başkanlığı binasının açılışı BBP Sözcüsü ve Genel Sekreteri Üzeyir Tunç’un katılımı ile gerçekleştirildi. Açılışta dua okunması ardından kurdele kesimi BBP Sözcüsü ve Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, BBP Sinop İl Başkanı Metin Şahin, Kadın Kolları Başkanı Tülay Sevinç Aktan, Merkez İlçe Başkanı Şenol Dağ, Gerze İlçe Başkanı Murat Aşçı  tarafından gerçekleştirildi.

Açılış sonrası BBP Sözcüsü ve Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Sinop İl Başkanı Metin Şahin’e Türk bayrağı işlemeli plaket takdim etti.

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kısa bir süre önce Sinop’ta yeniden yapılanmaya gittiğini belirten Üzeyir Tunç, yapılanma sürecinde görev alan herkese teşekkür ederek Sinop’un her ilçesinde teşkilatlanmanın yapıldığını söyledi.

2023 seçimlerinin bugüne kadar olan seçimlerin hepsinden daha önemli olduğunun altını çizen Tunç; “Her seçim partiler için, vatanımız, milletimiz için önemlidir. Biz Büyük Birlik Partisi olarak hep vatanın, milletin, bayrağın öncülüğünü yapan, her zaman can demeden canan diyen ve bu konuda her türlü fedakarlığı yapan bir hareketiz. Cennet mekan şehit liderimiz, kurucu başkanımız Muhsin başkanla birlikte başladık ve böyle yürüttük. Ondan sonrada biz onun ayak izlerine basa basa yürümeye devam ediyoruz. Tabi ki hatalarımız, yanlışlarımız olacak, insanın olduğu yerde olmaması mümkün değil ama hiçbir Büyük Birlik Partili bilerek yanlış yapmaz. O gün inanır ki o doğrudur. Onun yanlış olduğunu öğrenirse dönüp milletinden özürde diler, o yanlışı da terk eder. Özür dilemekte bir erdemliliktir. Ama hamd olsun bugüne kadar çok büyük hatalarımızda olmadı” diye konuştu.

Törene ayrıca BBP Ayancık İlçe Başkanı Bayram Ün, Boyabat İlçe Başkanı Fatih Avcı, Durağan İlçe Başkanı Ali Giyici ve Türkeli İlçe Başkanı Adem Ünal'da katıldı.

Metin Şahin kimdir?
Uzun yıllar emniyet teşkilatında çeşitli görevlerde bulunan emekli polis memuru Metin Şahin, Polesie TR Oyuncak fabrikasında önce güvenlik müdürü ardında da genel müdür yardımcılığına getirilmişti. Başkan Metin Şahin, halen Polesie TR Oyuncak Fabrikası Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Editör: Vitrin Haber