Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel, Saraydüzü ilçesinde esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Başkan Yüksel, yaşanan problemleri not aldı. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yüksel, sürekli dışarıya göç veren bölgeye yapılabilecek en önemli katkıların başında küçük sanayi sitelerinin bir an önce yapılması olduğunu söyledi. 

Yüksel; "Saraydüzü'nde ziyaret ettiğimiz esnaf arkadaşımızın talebi; Saraydüzü’ne bir an evvel Küçük Sanayi Sitesi'nin yapılması. Hem esnaf dostlarımızın daha rahat çalışabilmeleri, hem ilçe ekonomisine yapacağı katkı, hem göçü önlemesi, hatta göçü tersine çevirebilme, büyükşehirlere göç edenlere memleketlerine dönüp iş kurabilme olanağı sağlayabileceği gibi katkıları düşünüldüğünde; Saraydüzü ve Durağan ilçelerimizin derhal Küçük Sanayi Sitelerine kavuşturulmaları gerekmektedir. 
Bizim bu aşamada elimizden gelen, verilen sözleri yetkililere hatırlatmaktır. Yerine getirilmediği takdirde; Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Durağan ve Saraydüzü Küçük Sanayi Sitelerinin ilçelerimize kazandırılacağını, yer/ödeme vb. konularda esnaflarımızın taleplerinin dikkate alınacağını taahhüt ediyoruz" dedi.

Editör: Vitrin Haber