AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı ülke genelinde oy kullanacak genç seçmenlere yönelik bir proje başlattı. “Sana Emanet” isimli proje kapsamında 31 Mart’ta 81 ilde ilk kez oy kullanacak seçmenler ile 18-30 yaş aralığındaki seçmenlere özel kartpostallar hazırlatıldı. 

Hazırlatılan bu kartpostallar 81 ilde teşkilat üyelerince seçmenlere ulaştırılıyor. 

Kartpostaldaki QR kodunu telefon kameralarıyla okutanlar "sanaemanet.com.tr" adresinde kendilerine özel sürpriz bir video ile karşılaşıyor. Videoda kendi isimlerine özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir mesajı yer alıyor. 

Sinop’ta da 31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanacak olan genç seçmenlere özel hazırlatılan kartpostallar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al ve gençlik kolları üyeleri tarafından, gençlerin adreslerine teslim edildi. 

Uygulamadan olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten AK Parti Sinop Gençlik kolları Başkanı Doğan Can Al, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından isimlerine özel mesajı alan gençlerin son derece mutlu olduklarını söyledi. Al; “AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımız, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde anlamlı bir projeye imza attı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın biz gençlere verdiği önemin en güzel örneği olan bu proje ile 81 ilde oy kullanacak olan genç arkadaşlarımıza, isimlerine özel hazırlatılan kartpostallar ulaştırılmakta ve bu kartpostallarda Cumhurbaşkanımızın videolu mesajı gençlerimizle paylaşılmakta. Bizler de AK Parti Sinop Gençlik Kolları Başkanlığı olarak, genel merkezimiz tarafından Sinoplu genç kardeşlerimizin adına düzenlenen kartpostalları, kendilerine bizzat teslim ediyoruz. Kartpostalları aldıklarında Cumhurbaşkanımızın sürpriz mesajı ile karşılaşan genç arkadaşlarımız, son derece mutlu oluyorlar. Bu anlamlı projeyi hayata geçiren Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığımıza ve bizlere değerli mesajları ile güç veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Sinoplu gençler olarak teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Editör: Vitrin Haber