24 Haziran 2022 tarihinde genel merkez tarafından ataması yapılarak AK Parti Sinop Gençlik Kolları Başkanı olan Ramazan Candar, bir teşekkür mesajı yayımladı. 

Gençlik kollarının asla sona ermeyecek bir bayrak yarışı olduğunu söyleyen AK Parti Sinop İl Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Candar, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Candar mesajında şu ifadelere yer verdi; “2017 yılında yönetim kurulu üyeliği, akabinde yeni seçmen ve yerel yönetimler birim başkanlığı görevini ifa ettiğim, Partimizin İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Eyyüp Kadir İnan, Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş’in ve İl Başkanımız Sayın Uğur Giresun’un tensipleriyle İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine geçtiğimiz hafta atanmış bulunmaktayım.

Gençlik Kolları asla sona ermeyecek bir bayrak yarışıdır. Görevi devir aldığım, bir önceki dönem Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Doğan Can Al’a teşekkürlerimi sunuyorum. Genç arkadaşlarımızın azim ve heyecanı her zaman teşkilatımıza güç katmıştır. Güçlü Türkiye yolunda, 2023 seçimlerinde AK Parti tekrar iktidar olacak ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olacaktır. Biz gençler siyasetin mutfağında yetişiyoruz. Bu genç yaşlarda böylesi kutlu bir davanın neferi olmak bizlere her zaman gurur vermiştir. Omuzumuzdaki yük ağırdır.

Bunun için çok çalışmak zorundayız. Hizmet aşkı ile dur durak bilmeden çalışmak boynumuzun borcudur. Hedeflerimize ulaşma yolunda göstereceğimiz çabaya inancımız tamdır. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda, biz gençler olarak durmadan yorulmadan ilerleyeceğiz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize ulaşacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlerken tüm teşkilat mensuplarımıza da başarılar diliyorum. Bu vesileyle, Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş’e, İl Başkanımız Uğur Giresun’a, bir önceki dönem Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Doğan Can Al’a, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, Merkez İlçe Teşkilatımıza, Kadın Kollarımıza, İlçe Teşkilatlarımıza, bu güne kadar partimize hizmet eden, emek veren tüm büyüklerime ve ismini tek tek sayamadığım, desteği olan her bir bireye, aileme, akrabalarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” 
 

Editör: Vitrin Haber