Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Merkez ilçe Başkanlığı olağan toplantısı gerçekleştirildi. 

CHP İl Binasında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Barış Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Bayraktar ve yönetimi, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enis Çelik ve yönetimi katılımları ile gerçekleştirildi.
Toplantıda Belediye Başkanı Barış Ayhan ile Sinop’ta gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca, imar kanunu, sosyal ve kültürel faaliyetler, çekek yeri ve kültür merkezi projeleri, asfalt çalışmaları, kaldırım düzenlemeleri, pazar yeri sorunları, Kent Konseyi konusu, Belediye İnsan Kaynakları çalışmaları, şehir yapılanma ve belediye binasının taşınma hususları, gençlik faaliyetleri, yaz sezonu hazırlık çalışmaları, trafik sorunu çözüm projesi, Sakarya Caddesi revizyon projesi, yeni yapılması planlanan belediye tesisleri, Karakum yürüyüş yolu projesi, bisiklet yolları planlanması, yeni mahalle olan köylerin altyapı ve asfalt çalışmaları, Sinop’un tarihi detaylarının ortaya çıkarılma çalışmaları konuları ele alındı.

Gerçekleştirilen toplantıda partililere önemli uyarılarda bulunan Belediye Başkanı Barış Ayhan, vatandaşlarla sürekli iletişim içinde olunması gerektiğini söyledi. 

Toplantı sonunda Belediye Başkanı Barış Ayhan günün hatırası olarak Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara'ya Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vatandaşı dinlediği tabloyu hediye etti. 

CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Belediye Başkanı Barış Ayhan’a katılımından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Vitrin Haber