İYİ Parti Sinop İl Başkanı Hasan Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Barış Ayhan, desteklerinden dolayı İYİ Partililere teşekkür etti.

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’a İYİ Parti ziyaretinde, CHP İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve bazı belediye meclis üyeleri eşlik etti.
İYİ Parti Sinop İl Başkanı Hasan Aslan, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’ı tebrik ederek başarılar dilerken, ziyaretten dolayı da duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Başkan Ayhan ise burada yaptığı konuşmasında; “Bizim için siz önemlisiniz, bizim için sizler özelsiniz siz artık bizsiniz, artık siz-biz yok. Seçimlerden öncede yine burada aynı masanın etrafında oturduk ve bu birlikteliğimiz de 31 Mart akşamı bizleri bu başarıya ulaştırdı. Ben Barış Ayhan olarak, o süreçte ne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı isem, o kadar da İYİ Parti’nin adayıydım. Millet İttifakı’nın adayıydım. Bundan sonraki süreçte Sinop Belediye Başkanı olarak bu ittifakı büyütüyoruz ve artık bundan sonra bütün Sinop’un belediye başkanıyım. Artık CHP’nin, olduğu kadar, İYİ Parti’nin olduğu kadar tüm siyasi partilere oy veren tüm Sinopluların Belediye Başkanıyız.

Kapımız tüm Sinoplulara açık, ne zaman Sinop için yapılacak bir şey varsa biz buradayız. Sizler bu süreçte omuz verdiniz, moral verdiniz, güç verdiniz, gereğini yaptınız Ben bu süreçte sizlerin göstermiş olduğu nezaket ve destek için şahsım adına, Barış Ayhan olarak teşekkür ediyorum dedi.

Editör: Vitrin Haber