31 Mart yerel seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan seçim çalışmaları kapsamında Sinop Belediyesi personelini ziyaret etti. Belediye çalışanları ile sohbet eden Ayhan seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kanalizasyon işleri, mezarlıklar, destek hizmetleri, Park ve Bahçeler Müdürlükleri ile Sinop İtfaiyesi ve Belediye Konservatuvarı’nı, tek tek gezen Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan çalışanların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, çözümleri hakkında çalışanlarla fikir alışverişinde bulundu. 


CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan yaptığı açıklamasında; ‘’ Seçim çalışmalarımız kapsamında eğer halkımız bizi seçerse 1 Nisan’dan sonra gerçekleştirmek istediğimiz projeleri, görmek istediğimiz Sinop’u birlikte yaratacağımız yol arkadaşlarımız belediye personelimiz ile bir araya geldik.  Biz Sinop için güzel hayaller kuruyoruz, Sinop’u turizmde, eğitimde daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bu hayallerimizi gerçekleştirmede en önemli pay beraber yürüyeceğimiz, Sinop için birlikte ter dökeceğimiz arkadaşlarımız belediye personelimizin olacak. Belediye Meclis Üyeliği görevinde de bulundum, Sinop Belediyesi’ni iyi tanıyorum. Arkadaşlarımızla bugün sorunları konuştuk, çözüm yollarını görüştük. Talepleri beklentileri aldık, merak edilen soruları cevaplandırdık. Bizleri ilgiyle karşılayan personelimize çok teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimizi sürdüreceğiz’’ dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan’ın  Sinop Belediyesi’ne yaptığı ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı  Mustafa Tolga Kara, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Özbayrak yer aldı.  

 

Editör: Vitrin Haber