Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında mahalle statüsüne kavuşacak dört köyden biri olan Bostancılı Köyü’nde ziyaretlerde bulundu.

Eşi Hanife Ayhan, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Bostancılı Köyü sakinlerini evlerinde tek tek ziyaret eden Barış Ayhan, projelerinin yer aldığı broşürleri vatandaşlara bizzat dağıttı. 

Köyde yoğun ilgiyle karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan mahalle statüsüne kavuşacak olan bu dört yeni yerleşim yerinin Sinop için önemine değindi.

Ayhan;’’ 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası mahalle statüsüne kavuşacak olan dört yerleşim yerinden biri olan Bostancılı’da ziyaretlerde bulunduk. Vatandaşlarımızı tek tek evlerinde ziyaret ettik, sıcak sohbetlerine dahil olduk. Köyün sorunlarını, taleplerini seçmenlerimizden dinledik notlar aldık. Eğer 1 Nisan’da halkımız bize yetki verirse Bostancılı ve diğer 3 yeni yerleşim yerimiz olan Ordu Köyü, Korucuk ve Osmaniye’yi de Sinop şehir merkezindeki diğer mahallelerde olan imkanlarla ivedilikle buluşturacağız. Sinop adaya sıkışmış durumda, ilk önce imar sorununu ortadan kaldırıp bu dört yeni yerleşim yerimizde de cazibe noktaları yaratacağız. 
Bizleri ilgiyle karşılayan, evlerine davet eden herkese çok teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimizi sürdüreceğiz’’ dedi. 


 

Editör: Vitrin Haber