Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı ardından meclisin konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, seçim çalışmaları ve meclis üyelerine yönetime gelmeleri halinde gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.  

Proje dosyaları ile sunum yapan Ayhan; "Biz kapısı açık belediyecilik yapacağız. Kolektif düşünce ile belediyecilik yapmak ve şeffaf belediyecilik öncelikli amacımız.  Sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, diğer kurumlarımızla görüşüp ortak çözüm yolları bulacağız. Sorunları birlikte çözeceğiz’’ dedi.

MAHALLE OLAN 4 KÖYÜN KENT İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK
31 Mart yerel seçimleri sonrasında mahalle statüsüne kavuşacak olan dört merkez köy hakkında konuşmalarını sürdüren Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan; "Bu seçimin Sinop için diğer illerden daha farklı bir önemi var. Sinop’un hemen yanında dört yerleşim yerimiz mahalle olacak, belediye hizmeti almaya başlayacak. Bu dört yeni mahalle ile birlikte nüfusumuz 50 bin üzerine çıkıyor. Bu dört yerleşim yerimiz devlet yatırımlarını çokça üzerine çekiyor; hastanemiz, otogarımız, sanayimiz burada ve ilerleyen yıllarda devlet kurumlarının da taşınacağı bu bölge bizim için oldukça önem arz ediyor. Korucuk’un, Ordu Köyü’nün, Bostancılı’nın ve Osmaniye’nin sorunlarını biliyorum. İmar bekliyorlar, kanalizasyon ve altyapı eksikleri var. Köylerimize ziyarette bulunduk ve bu ziyaretlere devam edeceğiz.  Vatandaşlarımızın taleplerini dinleyeceğiz, sorunlarını not alacağız.  Bu dört yeni yerleşim yerimizi diğer mahallelerimizle aynı imkanlara ivedilikle kavuşturmazsak Sinop’un yanında bir gecekondu mahallesi yaratmış oluruz’’ dedi.

PROJE TANITIM TOPLANTISI 15 ŞUBAT'TA
Proje tanıtım toplantısı yapacaklarını sözlerine ekleyen Ayhan; "Kültür Merkezinde yapacağımız proje tanıtım toplantısında projelerimizi vatandaşlarımıza sunacağız. 15 Şubat’ta Kültür Merkezinde saat 19:00’da yapacağımız programa tüm halkımızı davet ediyorum" diye konuştu. Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salim Akbaş yaptığı sunum için Başkan Adayı Barış Ayhan’a teşekkür etti. 

Barış Ayhan’a sunumu sırasında CHP İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Kadın Kolları Başkanı Necla Topal, İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Öztürk ve Belediye Meclis Üyesi Aysun Özsönmez eşlik etti. 

  


 

Editör: Vitrin Haber