CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan son olarak beraberindeki CHP il Başkanı Avukat İnan Savaş Yüksel, İl Başkan Yardımcısı Avukat Aykut Cem Yalçınkaya ve İl Kadın Kolları Başkanı Necla Topal ile birlikte Sinop Valiliği ve valiliğe bağlı birimleri ziyaret etti. Ayhan ayrıca resmi kurumlara gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenerek sohbet etti. 

HAYAL ETTİĞİMİZ SİNOP'U BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ
Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan valilik çalışanları ile bir araya gelerek yönetime gelmeleri durumunda Sinop için gerçekleştirecekleri projeleri anlattı. 

Çalışanları odalarında tek tek ziyaret eden CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan yaptığı açıklamada; "Seçim çalışmalarımız, esnaf ziyaretlerimiz sürüyor. Bu hafta itibariyle resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İlk olarak eğer halkımız bizi seçerse 1 Nisan sabahından itibaren Sinop için birlikte çalışacağımız arkadaşlarımız, belediye personelimizi ziyaret ettik, daha sonra valilik personeli ile bir araya geldik. Arkadaşlarımıza hayal ettiğimiz ve gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağımız Sinop'u anlattık. Sorularını cevapladık, fikirlerini aldık. Biz kolektif belediyecilik yapacağız. Resmi kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla Sinop'u birlikte yöneteceğiz. Hayal ettiğimiz Sinop'u birlikte inşa edeceğiz. Bizleri güler yüzle karşılayan valilik personeline, ilgileri ve misafirperverlikleri için kurum amir ve müdürlerine çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Editör: Vitrin Haber