CHP’li Barış Karadeniz, Demirci Köyü Barınağının alt yapı sorunlarını Bakan Yıldırım ile görüştü. Karadeniz, “Bakan Yıldırım barınağın sorunlarının çözümü için talimat verecek” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Demirci köyü mevkiindeki balıkçı barınağı için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın talimat verdiğini ve barınak için harekete geçildiğini bildirdi. Karadeniz, “Bakan Yıldırım ile Meclis’te görüştüm. Konuyla ilgili gereken talimatı vereceklerini söyledi” dedi.

TBMM’de 2016 yılı bütçe maratonu sürüyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın bütçesinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu’nda Bakan Binali Yıldırım’a Demir köyü Balıkçı Barınağı sorununu anlatan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Bakan Yıldırım’ın barınağın açılışını yaptığını ama sorunları ile ilgili herhangi bir bilginin kendisine ulaştırılmadığını söylediğini belirtti. Karadeniz, “Bakan Yıldırım ile Meclis’te görüştüm. Sayın Yıldırım barınağın sorunlarının bilgi dahilinde olmadığını, konuyla ilgili gereken talimatı vereceklerini söyledi” diye konuştu.

Sinop Demirci köyü mevkiindeki balıkçı barınağının açılışı 4 yıl önce Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yapılmış, o günden sonra barınağın alt yapı sorunları sık sık gündeme gelmişti. CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz barınağın çözüm bekleyen ve balıkçıların mağduriyetlerinin giderilmesi için konuyu TBMM’ye taşımıştı. Son olarak Bakan Yıldırım ile yüz yüze görüşen Karadeniz, barınağın sorunlarının çözümü için somut bir adım atmış oldu. 
 
Editör: Vitrin Haber