Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sinop’ta inşaatı devam eden Tam Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi'nin inşaat çalışmalarını yerinde incelemek üzere Sinop’a geldi.

Kılıç Sinop’a geçmeden önce, cuma namazını Boyabat’ta kılarak cami çıkışı vatandaşlarla sohbet etti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, cuma namazı vaktinin girmesi üzerine Sinop’a gitmeden önce Boyabat’ta cuma namazı kıldı. Beyazit Camisi’nde cuma namazı kılan Kılıç, namaz çıkışı kendisini karşılayan vatandaşlarla kısa bir sohbet etti. Bakanlık tarafından inşaatı devam eden gençlik merkezi ile tam olimpik yüzme havuzunun inşaat çalışmalarını yerinde görmek üzere Sinop’a geldiğini ifade eden Kılıç, Boyabatlılarla tanışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cami önünde kısa bir konuşma yapan Kılıç, “Asıl programım Sinop’ta. Burada Cuma namazını kılmak üzere durduk. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Bakanın ziyaretiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Gençlik ve Spor Boyabat İlçe Müdürü Baturalp Eliçevik, bakanın Sinop’taki programa katılmak üzere geldiğini söyledi.

Bakan Kılıç’ın akşam Sinop merkezde verilecek olan iftar programına da katılacağını ifade eden Eliçevik, Bakan Kılıç’ın bakanlıkça yapımı devam eden inşaatlarda inceleme yapacağını söyledi.

Bakan Kılıç’a Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı eşlik etti. Bakan Kılıç, Vali Yavuz Selim Köşger’in makam aracı ile ilçeden ayrıldı.
Editör: Vitrin Haber