Erfelek ilçesinde toplu açılış ve sertifika törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sinop Valiliğini ziyareti ardından Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile birlikte, AK Parti İl Başkanlığına geçerek teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Parti binası önünde İl Başkanı Ali Çöpçü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik başta olmak üzere, kadın ve gençlik kolları ile il ve ilçe yönetimleri tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, il başkanlığı toplantı salonunda teşkilat mensuplarına hitap etti.  

AK Parti olarak son 15 yılda ülkede büyük yatırımlara imza attıklarını dile getiren Eroğlu, 2019 yılında yapılacak seçimlere az bir süre kaldığına işaret ederek, "2019 yılı milletimizin tarihinde bir dönüm noktası olacak çünkü yeni bir sisteme geçiyoruz. Eskiden yüzde 30 ile bile iktidar olunuyordu, şimdi yüzde 50 artı 1 olması gerekiyor. Bunun için önce yerel, daha sonra cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok çalışmalıyız. Kapı kapı dolaşacağız ve inşallah bu seçimlerde istediğimiz sonuçları alacağız." diye konuştu.




 
Editör: Vitrin Haber