31 Mart Yerel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan Gelincik Mahallesi’nde bulunan pazar yerinde pazar esnafı ile bir araya geldi.  

Pazar esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Barış Ayhan seçim çalışmaları ve yönetime gelmeleri durumunda yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.  Merak edilen soruları yanıtlayan Ayhan projeleri arasında yer alan yeni Gelincik Pazar Yeri projesini de pazar esnafına anlattı. Pazar esnafı tarafından ilgiyle karşılanan CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan yaptığı açıklamada;  “Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında Gelincik Pazaryerinde bulunan pazar esnafını ziyaret ettik. Sinop için gerçekleştirmek istediğimiz projeler arasında yer alan yeni Gelincik Pazaryeri projemiz hakkında esnafımızla fikir alışverişinde bulunduk. Projemiz hakkında merak edilen soruları cevaplandırdık.  Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın çoğu geçimini tarım ve hayvansal faaliyetlerden sağlıyor. Bu mülkiyet hakkı da göz önünde bulundurularak gerçekleştireceğimiz proje ile modern ve daha kullanılabilir bir pazar yeri yaparak hem esnafımızın işini kolaylaştırmak, hem de Sinop’a yakışan bir tesis kazandırmak istiyoruz. Bizleri güler yüzle karşılayan esnafımıza ilgileri için çok teşekkür ederim’’ ifadelerine yer verdi.

Barış Ayhan’ın Gelincik Pazar Yeri esnafına yaptığı ziyarette eşi Hanife Ayhan, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları yer aldı.  

Editör: Vitrin Haber