Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Özbayrak ve Belediye Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi’nde idari birimleri, servisleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. 

Çalışanlara Sinop ile ilgili gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, sağlık çalışanlarının Sinop’tan ve Sinop Belediyesi’nden beklentilerini dinledi. Sinop’la ilgili sorunları anlatan Barış Ayhan çözüm yollarını görüştü. 
Sağlık çalışanlarının kutsal bir görev ifa ettiğini sözlerine ekleyen Barış Ayhan; “Zor günlerimizde yanımızda olan doktorlarımızı ve bizden hizmetlerini esirgemeyen sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Bu kutsal mesleği başarıyla sürdüren ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ vecizesiyle onurlandırdığı doktorlarımıza projelerimizi anlattık. Geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan sağlık çalışanı arkadaşlarımızla yönetime gelmemiz durumunda 1 Nisan sabahından sonra hayal ettiğimiz ve yine Sinoplu vatandaşlarımızla gerçekleştireceğimiz Sinop’u konuştuk. Başta başhekimimiz Uzm. Dr. Mustafa Usanmaz olmak üzere bizleri ilgiyle karşılayan hastane personeline çok teşekkür ediyorum. Hastaneye ziyaretlerimiz sürecek” dedi.  

Editör: Vitrin Haber