31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyasilerin seçim çalışmaları sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan Osmaniye Köyü sakinleri ile buluştu. 

Seçmenlerin sorunlarını, taleplerini dinleyen Ayhan, seçmenlere seçim kampanyaları ve yönetime gelmeleri durumunda gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.  
Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan yaptığı açıklamada; ‘’ Bu seçimle birlikte dört yerleşim yerimiz mahalle statüsüne kavuşuyor. Korucuk, Ordu Köyü, Bostancılı ve Osmaniye artık belediye hizmeti almaya başlayacak. Bu bölge devlet yatırımlarını en çok alan bölge, Hastanemiz burada, Otogarımız burada, Sanayimiz burada ve biz sizleri çok önemsiyoruz. Bu yerel seçimle birlikte bu dört yeni mahallemizin diğer mahalleler gibi imkanlara kavuşması için çok çalışacağız’’ dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan’ın Osmaniye Köyü’ne yaptığı ziyarette, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Belediye Meclisi Üye Adayları ve İl Genel Meclisi Adayları yer aldı. 
Osmaniye Köyü sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan misafirperverlikleri için köy sakinlerine teşekkür etti.   

Editör: Vitrin Haber