Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan Orman İşletme Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 
 
CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, İl Başkan Yardımcısı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Özbayrak ile birlikte kurum amir ve müdürlerini, birimlerde görev yapan personeli odalarında tek tek ziyaret etti. Sinop için hazırlanan projeleri çalışanlara anlatan Başkan Adayı Barış Ayhan projeler hakkında personelle fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşların Sinop’tan, Sinop Belediyesi’nden beklentilerini dinleyen Ayhan merak edilen soruları da cevapladı.


Orman İşletme Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün Sinop için önemine değinen Başkan Adayı Ayhan yaptığı açıklamada; ‘’ Resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, projelerimizi anlatıyoruz. Karadeniz’in mavisiyle yeşiliyle muhteşem doğasına sahip bir memlekette yaşıyoruz. Öncelikli olarak bu doğayı, bu doğal ortamı muhafaza etmemiz gerekiyor. Bu doğal yaşam içerisinde biz sanayi kenti değiliz, büyük fabrikalarımız, iş alanlarımız maalesef yok ve kırsal kesimde yaşayan insanlarımız geçimini tarım ve hayvancılık faaliyetlerinden sağlıyor. Bu havayı bu doğayı muhafaza ederek insanlarımızı daha iyi bir Sinop’ta yaşatmalıyız. Belediyecilik anlayışımız olarak temel belirlediğimiz kolektif belediyecilik, resmi kurumlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarla, vatandaşlarla birlikte çalışmayı beraberinde getiriyor. Eğer halkımız bize yetki verirse Hep birlikte daha güzel bir Sinop yaratacağız. Bizleri güler yüzle karşılayan personelimize, ilgileri ve misafirperverlikleri için kurum amir ve müdürlerine çok teşekkür ederim’’ dedi.    

    

Editör: Vitrin Haber