CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan Korucuk’ta ev ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası mahalle statüsüne kavuşacak ve belediye hizmetleri almaya başlayacak olan Korucuk’ta gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. CHP Belediye Başkan Adayı Ayhan eşi Hanife Ayhan ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Korucuk’ta evlere konuk oldu. 


Yönetime gelmeleri durumunda gerçekleştirecekleri projelerin yer aldığı broşürü kapı kapı bizzat dağıtan Barış Ayhan projeler hakkında köy sakinlerine bilgi verirken, köyde ikamet eden vatandaşların Sinop’tan, Sinop Belediyesi’nden beklentilerini dinledi. 


Eksiklerin giderileceğini ve sorunların hep birlikte çözüleceğini belirttiği açıklamasında Barış Ayhan; “ Korucuk’ta gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz. 31 Mart’tan sonra mahalle olacak ve belediye hizmeti alacak olan bu güzel yerleşim yerimizin sorunlarını, eksiklerini bizzat muhataplarından köy sakinlerinden dinliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretleri  bu bağlamda çok önemsiyoruz. Bizim öncelikli amacımız; yerel seçimlerden sonra mahalle statüsüne kavuşacak  bu dört yeni yerleşim yerimiz olan Ordu Köyü, Bostancılı, Osmaniye ve Korucuk’u diğer mahallelerimizde olan imkanlarla ivedilikle buluşturmak olacak.  Oluşturulacak yeni imar planı ile bu dört yeni mahallemizde cazibe merkezleri yaratacağız. Ziyaretler esnasında tanık olduğumuz bazı eksiklikler, sorunlar var öncelikle bunları ortadan kaldıracağız. Bazı yerlerde yollarımız bozuk, suyla ilgili problemler var, altyapı eksikliği var bunları notlarımıza ekledik. Bizim kendimize şiar olarak belirlediğimiz kolektif belediyecilik anlayışı; resmi kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum örgütleriyle, muhtarlarla vatandaşlarımızla ortak bir yönetim sistemini beraberinde getiriyor. Halkımız bize yetki verirse 1 Nisan sabahından itibaren bu şehri birlikte yöneteceğiz. Sorunları birlikte çözeceğiz. Geleceğimizin mimarı gençlerimize daha güzel bir Sinop bırakacağız.  Bu şehri eğitimde, turizmde daha yukarılara taşıyacağız. Bizleri güler yüzle karşılayan vatandaşlarımıza ilgileri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz’’ dedi. 


 

Editör: Vitrin Haber